BYBRIX

Velkommen til min side!

Mit navn er Dorte Brix. Jeg er freelance grafiker med 28 års erfaring. Jeg tilbyder min hjælp indenfor grafisk design som bl.a. opsætning af kataloger, plakater, annoncer, visitkort, nyhedsbreve, flyers, banners, prislister, skilte, fritlægning af billeder og meget mere. Jeg er yderst fleksibel, og kan arbejde på alle tider af døgnet.

Jeg har sans for detaljer og har altid styr på mine deadlines. Jeg er ansvarsbevidst, seriøs og engageret og jeg besidder en god gang humor, som jeg mener, er en vigtig egenskab her i livet.

Jeg dygtiggør mig på det kreative plan ved at kaste mig ud i projekter både privat og arbejdsmæssigt.

Mine kunder siger:

nt – Thomas Dusinius Pedersen
“Arbejdet er altid udført med grundighed, fokus og forståelse for det kommercielle og samtidig er rammerne for Brand Guidelines overholdt. Som person er Dorte tillidsskabende og imødekommende. En sund portion humor kombineret med en fremragende timing gør samarbejdet sund og konstruktivt. Hun er et særdeles dygtigt aktiv for enhver organisation, der ønsker en marketing afdeling med et højt niveau af kvalitet i deres arbejde”.

Du Milde – Rikke Hjordkvist
“Dorte er model for vores kjoler og står for udarbejdelsen af vores grafiske materiale som kataloger, bestillingsoversigter, billedbehandling, billeder til hjemmeside og sociale medier. Hun er en yderst behagelig pige at arbejde sammen med og hun laver et rigtigt fint stykke arbejde for os”.

Bering Foto – Pernille Bering
“Dorte har en fantastisk evne til at omsætte skøre ideer til sjove, fantasifulde og farverige baggrunde til Du Mildes lige så farvestrålende kjoler. Det er en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med Dorte”.

Carriealong / e-tasker – Thomas Kristiansen
“Vi har den fornøjelse at samarbejde med Dorte indenfor både online og offline markedsføring. Hun sætter en stor ære i, at det hun udarbejder lever op til vores forventninger, ligesom hun overholder de aftalte deadlines. Hun er nem at samarbejde med og er ikke bange for at udfordre vores ideer, så vi opnår et endnu bedre resultat”.

Aagaard Kranz & Ziegler – Lena Boel
“Dorte har været en utrolig vigtig ressource og kompetence for AAGAARDs katalog arbejde. Udover opsætning af katalog grid, grafisk opsætning, korrekturlæsning og kommentering af packshots og modelbilleder, har Dorte også deltaget på model photoshoots, hvor hendes skarpe grafiske øje er med til at optimere vores modelbilleder ift. det endelige katalog. Dorte er kreativ, har en god sans for detaljen og sætter en ære i at levere et godt resultat. Hun arbejder struktureret og altid med opsatte mål og deadlines for øje”.

Frøbjerg Festspil – Vagn Thøger Madsen
“Stor fleksibilitet. Altid klar og særdeles præcis med leverancer”.

Ivalo Jemila
“Super god service og professionelt arbejde. Hos ByBrix bliver en idé hurtigt til et flot designet og færdigt produkt!”